Vildsvinet

Vildsvinet, vildsvin, kraftdyr, shamanisme, shaman, spirit animal, kunst, shamanistisk, svin, wild boar

🌿 VILDSVINET SOM KRAFTDYR 🐗

 
Du er ikke sat på Jorden for at vente på at ting bare sker. Du er her for at drømme og gå efter dine drømme.
 
Vildsvinet repræsenterer det arketypiske maskuline princip.
 
Hvad kan det betyde at vildsvinet kommer ind i dit liv (f.eks. i drømme, eller du ser billeder af vildsvin allevegne, eller måske har du fundet ud af, at det er dit kraftdyr)?
 
Tiden er kommet, hvor du skal handle på dine drømme, og stoppe med at vente på, at ting bare sker af sig selv. Måske har du undgået en ubehagelig situation, men vildsvinet opfordrer dig til at håndtere det nu. For fuld kraft. Det er måske den eneste måde, du kan komme videre, og for at situationen skal ende godt og fair. Vildsvinet lærer dig at konfrontere din egen frygt, samt opnå at finde fred med situationen.
Vildsvinet annoncerer begyndelsen på en periode med personlig vækst, fremskridt og tilfredshed.
 
Har du vildsvinet som dit personlige kraftdyr, er du formentlig vedholdende, til det stædige, i at nå dine mål og drømme, og du er ikke bleg for at arbejde hårdt for det. Du er også generøs af natur, tror muligvis på mirakler, bærer ikke nag og tager hensyn til andre. Du er venlig, og stiller ofte dig selv uselvisk til rådighed over for andre. Du er meget social, danner livslange venskaber og er meget loyal overfor din partner og din familie. Du lader dig ikke sådan påvirke af andres negative indstillinger eller input, det er du for tykhudet til.
 
Vildsvinet er i stand til, med vedholdenhed, at finde de fineste skatte, symboliseret ved de lækre rødder, orm, biller, mus, snegle og svampe, den finder frem til med den fintfølende tryne, i Moder Jords muld. Derfor er vildsvinet også forbundet med handlekraft og overflod.
 
Kodeord for vildsvinet:

Maskulin kraft, overflod, handlekraft, venlighed, beslutsomhed, selvtillid og selvsikkerhed.

Husk at dit eget kraftdyr også altid har helt personlige aspekter, som det hjælper lige dig med og at ovenstående blot er et overordnet blik på vildsvinet og dets medicin.
 

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du også brugen af cookies. English: This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere