Skaden

Dukker skaden hele tiden op i dit liv? Føler du, du har særlige møder, en særlig kontakt med skaden? Eller drømmer du om den?

Bare rolig, skaden er ikke den ulykkesfugl, som nogen vil gøre den til. Den er beskyldt for ulykker og for at være en tyv. Det er den selvfølgelig ikke. Skaden er ikke opkaldt efter “At skade”. Skade er et gammelt dansk ord for “spids” eller “trætop”. Skaden hedder skade på grund af den lange, spidse hale. Og så sidder den ofte i toppen af f.eks. et træ.

Det er ikke sikkert, den er dit kraftdyr, men den har helt sikkert noget, den vil fortælle dig. Måske vil den vise dig, at den er hos dig lige nu i dit liv, mens du arbejder på noget af det, den er god til at støtte dig i. Tænk på hvad skaden kan symbolisere for dig selv. Læg mærke til hvordan den ser ud, hvordan den opfører sig. Læs om hvordan den lever, hvor den lever, hvad den lever af, studer den og lær af den. 

Typisk kommer et kraftdyr ind i vores liv, fordi at det, der er dens styrker er noget, vi selv har brug for at blive stærkere i. Nogle kraftdyr er hos os hele livet, andre træder til i perioder.

Herunder er lidt eksempler på skaden som kraftdyr: 

Skaden symboliserer bl.a. intelligens, magi, illusion, selvbevidsthed, ressourcefuldhed og god indlæringsevne.

Skaden kan komme ind i dit liv, hvis du f.eks. føler, at alt går galt med dig. Det kan eksempelvis være sådan noget som, at din karriere er gået i stå, eller at du ofte skændes med dine venner og kære.

Skaden vil komme til dig som en budbringer af held og lykke, og vil vende dit liv til det bedre. I dens nærvær vil du finde nye muligheder.

Skaden er god til at finde det, der skinner og lyser, så den vil hjælpe dig til at blive god til, at finde det, i symbolsk forstand, i dit eget liv.

Skaden kan lære dig, hvordan din familie og venner er din styrke, fordi skaden er meget social og holder sammen med familien og flokken. At skubbe dine relationer væk vil f.eks. kun gøre dig mere elendig.

Skaden viser dig, at du bør komme over dine tvivl på dig selv og være mere udtryksfuld i de forhold, der betyder noget for dig.

Skaden kommer også til dig, når du skal gå en snoet vej for at nå dine mål. Den viser dig vej, og viser dig at du godt kan klare det. Skader er utroligt ressourcestærke, de er fantastisk dygtige til at finde en måde at få selv det umulige gjort. Under vejledning af skaden kan du lære, hvordan der altid er en måde at gøre tingene på, uanset hvor umuligt det kan virke. 

Endelig kan det være at skaden er hos dig for at hjælpe dig med at bringe mere magi ind i dit liv. Skaden finder sin egen vej, og hjælper dig til at finde din vej til magien, som sagtens kan være en helt anden vej, end den andre tager. 

I det hele taget kan skaden være en god støtte, når du skal lære noget nyt, eller få det bedste ud af den viden du allerede har.

Dukker skaden op i dit liv, så spørg dig selv: 
  • Bruger du de evner du har til fulde?
  • Bruger du dine evner til at gå efter dine drømme?
  • Trænger du til at arbejde på at styrke dine relationer?
  • Er du åben for at der er andre muligheder i dit liv?
  • Tillader du dig selv at skinne?
  • Husker du at se tingene lidt fra oven?

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du også brugen af cookies. English: This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere