Egernet

Kunsttryk, giclée, Lisbeth Thygesen
Egernet er et fascinerende kraftdyr, som i shamanistisk praksis symboliserer flere forskellige ting. Lad os se på egernets betydning som kraftdyr og hvad vi kan lære af dette lille, fine dyr.

Egernets energi er kendetegnet ved dets alsidighed og agilitet. Egernet er kendt for at kunne bevæge sig hurtigt og elegant i træerne og på jorden, og det er et dyr, som altid er på jagt efter den næste nød. Derfor symboliserer egernet ofte energi, motivation, fokus og iver i shamanistisk praksis.

Egernet kan også symbolisere en vedholdenhed i at opnå ens mål. Egernet bruger sine skarpe sanser og intelligens til at finde de nødder, som andre dyr ikke kan finde eller nå. Dette viser, at hvis vi bruger vores evner bedst muligt, kan vi opnå vores mål på en effektiv og intelligent måde.

Egernet kan også repræsentere nøjsomhed og tålmodighed. Egernet gemmer ofte sine nødder og andre madvarer til senere brug, og lærer os, at vi bør værdsætte vores ressourcer og ikke spilde dem unødigt. Samtidigt er egernet også en mester i at manifestere overflod og den kan hjælpe dig med dette.

I shamanistisk praksis, kan vi bruge egernet som et kraftdyr til at hjælpe os med at forbedre vores mentale klarhed, beslutsomhed og fokus. Egernet kan hjælpe med at øge vores bevidsthed om vores nuværende situation, og give os styrken til at opnå vores mål ved hjælp af vores evner og ressourcer. 

Egernet som kraftdyr kan også hjælpe os med at opdage vores egne skjulte evner og talenter, og lære os at udnytte dem i vores daglige liv. Hvis du møder egernet som et kraftdyr på din shamanistiske rejse, kan det betyde, at det er på tide at fokusere på dine evner og bruge dem til at nå din sande potentiale i livet.

Egernet fortæller os også om at huske at finde lethed og glæde i tilværelsen. Den hjælper til at slippe tung energi og erstatte det med selvkærlighed og stabilitet.

Egernet bruger også sin stemme meget. Den kommunikerer med de andre egern og er også kendt for at “skælde” mennesker ud, der bevæger sig ind på den territorie, det modige lille væsen. Så egernet styrker dig i at kommunikere. Måske endda i at turde at sige det, du ellers ikke har turdet. 

Egernet er et lille, men kraftfuldt dyr, som kan lære os meget om vores egen styrke og evne til at opnå vores mål. Det kan hjælpe os med at finde klarhed i vores mentale tilstand og hjælpe os i at udnytte vores ressourcer og talenter på en effektiv måde. Så næste gang du ser et egern, bør du overveje, hvad dette lille dyr kan lære dig om dig selv og dit liv.

At ære dit kraftdyr:

En måde at ære sit kraftdyr er ved at have billeder af det hængende, eller figurer stående, der forestiller kraftdyret.

Leder du efter billeder af dit kraftdyr, og er det et egern? Så kan du finde alle motiver med egern, som jeg har til salg lige nu, i min webshop her: Egernet 

Finder du ikke lige det rigtige billede, så kom tilbage igen om noget tid. Egernet kommer jævnligt til mig og vil males. 😉

Tak fordi du læste med, Lisbeth 🐿

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du også brugen af cookies. English: This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere