Svanen

Originalt maleri af Lisbeth Thygesen, "The swan shaman". Kvinde, shaman, svane, vinter, spirituel, healer, fugl, shamanistisk kunst af shamanistisk healer, blå og hvide nuancer, healende, beroligende, smuk, billig kunst, interiør

Opvågnen af sand skønhed og egen indre kraft.

 
Svanen flyver og svømmer. Den er derfor forbundet til både oververdenen/himmelen/det højere selv, (hvad du nu end kalder det), og til følelserne, som vand repræsenterer.
Svanen symboliserer drømme, ånderejser, ynde, ro, renhed, skønhed, intuition, trofasthed , healing og kærlighed.
Har du svanen som kraftdyr er du formentlig super sensitiv både i dine egne følelser, men også overfor andres. (Lær at passe på dig selv, så kan det blive din super power!)
 

Hengiven og beskyttende:

Svanen er kendt for sin ynde og skønhed, men tag ikke fejl, føler den sig truet, eller at dens mage eller afkom er truet, kan den være særdeles agressiv. Jeg er selv en gang, blevet jagtet over en mark, med en vred svane efter mig, fordi jeg ved et uheld, kom til at forskrække den. (Jeg havde ikke set den og gik nærmest ind i den, ved dens rede.) Det var en imponerende styrke den kom efter mig med! Han-svanens vingefang kan blive over 2 meter, så det kan være en imponerende størrelse at have halsende efter sig, mens den napper efter en, hvis man ikke løber hurtigt nok. 😆 (Se Lisbeth løbe og skvatte i en å i panik 😂) Når det er sagt, så hører det til sjældenhederne. Det gælder med svaner, som med alle andre dyr; behandl dem med respekt, så sker sådan noget ikke. 😉❤ Har du svanen som kraftdyr, er du derfor nok meget beskyttende overfor dem du holder af. Ve dem der ikke behandler dem pænt. Desuden er du som svanen formentlig både trofast og hengiven overfor dem du har kær. 

Forandringer:

Svanen kan også vise dig, at du står foran en dramatisk forandring/forbedring i din intuition. Læg mærke til hvad din intuition fortæller dig og ær det, ved at agere på det. Svanen vil støtte dig i at styrke din forbindelse til dit højere åndelige jeg, eller det guddommelige. Er du født med svanen, som kraftdyr, er du derfor formentlig en naturlig healer og seer.

Svanen viser også, at den hjælper dig til at holde hovedet oven vande, og fortæller dig, at selvom du kan frygte det, i den situation du er i, så vil du ikke synke eller drukne i det, og du vil komme graciøst igennem dine udfordringer. 

Endelig kender vi historien om den grimme ælling. Det er også en fortælling om transformation. Om at gå fra at føle sig uværdig, til at “shine” i sin fulde power. Den indre følelsesmæssige rejse som du kan tage, når du konfronterer dig selv med alle dine begrænsende overbevisninger, så du kan stå stærkt i dig selv og være den fantastiske, vidunderlige og smukke sjæl, jeg ser du er. Når du begynder at se din egen indre skønhed vil det vække evnen til at bygge bro til nye evner og verdener. Du vil kunne se skønheden i andre, den der ligger under overfladen, og blive en magnet for andre, der har brug for dig.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du også brugen af cookies. English: This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Scroll to Top