Ræve medicin

By your side - SOLGT

Ræve medicin

Ræven som kraftdyr:
Kodeord: Ræven repræsenterer bl.a.: Tilpasningsevne, intelligens, diskretion, tålmodighed, tillid til instinkter. Ræven kan f.eks. hjælpe dig med at vide: Hvornår det er den rigtige tid til det næste skridt. Hvordan du skal nå dine mål. At være forbundet til jorden. At finde visdom i humor og leg. At være omstillingsparat og løsningsorienteret.
Ressourcer og instinkter:

Ræven har masser af ressourcer og instinkter dybt i sig. Den har evnen til at se klart i mørket. Den er intelligent og tager sig tid til at iagttage en situation, før den sætter handling på. Den står for forandring og opvågnen og skaberkraft og er associeret med det skjulte, camouflage og foranderlighed. I naturen ses den ofte i skumringen, lige før nat eller lige før morgen, og ofte i udkanten af skoven, i udkanten af byen, i grænseland. Den balancerer  mellem det skjulte og det sete, eller mellem det jordiske og det himmelske, det feminine og det maskuline, mellem tid og mellem sted.  Derfor taler ræven også til evnen at være til stede i flere “verdener” eller til at kunne balancere disse. Den har en formidabel tilpasningsevne.

Røde og orange farver:

Rævepelsens røde eller orange farver fortæller muligvis også noget om de nederste chakraers kvaliteter, hos den der har ræven som kraftdyr. Kreativ livskraft, seksualitet og følelsen af at høre til. 

Som rævens pels fungerer som camouflage, og giver den evnen til at være skjult og bevæge sig lydløst og uset rundt, kan du med ræven som kraftdyr med fordel øve dig på at justere frekvens og intensitet i din aura, så du kommer i harmoni med andre, når du er sammen med dem. Ræven kan lære dig at være diskret.

Sanserne:

Ræven har en fantastisk hørelse. Har du ræven som kraftdyr, har du formentlig en formidabel evne til at høre, det der ikke bliver sagt, eller det der er i mellem linjerne, ligesom hvad der bliver hvisket om i krogene. Rævens evner er også forbundet til clairaudiente evner. Det samme gælder for rævens stærke syn, som er forbundet til clairvoyance. Dertil kommer også den stærkeste sans, lugtesansen. Har du ræven som kraftdyr, har du formentlig en skarp lugtesans og aromaterapi kan være et godt værktøj for dig. Du har sandsyndligvis også en god næse for “bull shit” eller det modsatte.

Instinkter:

Ræven er en dygtig og elegant  jæger, der ved hvornår, det er det rette tidspunkt til at slå til. Den kan lære dig at have tillid til dine instinkter.

Ræven viser dig, at du kan finde vej med dine sanser, din intelligens, bevidsthed, leg, glæde og kreativitet.

Herunder er lidt fotos af nogle af mine værker med ræve. Hvis du vil se dem større, så klikker du blot på billederne. 🙂

2 kommentarer til “Ræve medicin”

Skriv en kommentar

Indkøbskurv

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på siden, accepterer du også brugen af cookies. English: This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere